BLI MEDLEM!

Vill du börja träna thaiboxning? Kul! 
Då ska du definitivt komma till oss!

Vi är den enda renodlade thaiboxningsföreningen i Åkersberga som värnar om traditionell thaiboxning. Kom ner till lokalen och testa! Första träningspasset hos oss är alltid gratis för dig som vill prova på. Därefter betalar du medlemsavgift 2 gånger/år. 2200 kr per termin kostar det att träna hos oss. Du får du träna alla pass i veckan (måndag, torsdag och söndag). Du blir också en självklar del i en fin gemenskap där alla, oavsett träningsbakgrund, kön, ursprung eller läggning känner sig välkomna. 
Du behöver dock vara som lägst 14 år gammal.

Alla medlemsavgifter betalas via vårt bankgiro eller via swish.

Bankgiro: 650-0540
Swish: 070-486 17 02

Det är mycket viktigt att du märker din betalning med både för-och efternamn.

Vi har intag av nybörjare varje termin.

Vårterminen till och med den 1/4.

Höstterminen till och med  den 1/11.

Övrig tid tar vi inte in nya medlemmar tills nästa termin börjar.

När vi sett din betalning på vårt bankgiro kommer du att få fylla i ett medlemsavtal med kontaktuppgifter för vårt medlemsregister samt ordningsregler. Det är av största vikt att du respekterar dessa regler om du vill träna hos oss. 

VÄRDEGRUND:
Vi vill att alla våra medlemmar ska trivas hos oss. Därför har vi vissa regler som gäller både i och utanför träningslokalen. I enlighet med föreningens stadgar har föreningens styrelse rätt att utesluta de medlemmar som upprepade gånger bryter mot dessa regler.
1. Vi visar respekt för varandra i och utanför träningslokalen. Man visar respekt genom att komma i tid till träningspassen, sköta sin personliga hygien (klippa tånaglar, ansa ev skäggväxt, undvika att bära smycken som kan skada dina träningspartners), lyssna på instruktörerna och använda ett vårdat språk i träningslokalen.
2. Vi är ödmjuka mot varandra och tar hand om de som är yngre och/eller mindre. 
3. Vi behandlar alla lika, oavsett kön, ålder, läggning och etnicitet. Vi värnar om den enskilda individens utveckling och tar därför hänsyn till allas olika förutsättningar och mål med sin träning, vi accepterar inte någon form av diskriminering.
4. Vi använder inte tekniker vi lärt oss på träningen utanför träningslokalen. ÅMT förespråkar konfliktlösning utan våld och ser allvarligt på att våra medlemmar använder thaiboxningstekniker i andra än tränings-och tävlingssammanhang.
5. Vi brukar inte droger eller missbrukar alkohol.
6. Vi ägnar oss inte åt kriminell verksamhet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Nybörjarintag per termin.

VT 2021