Instruktörer

Christian Söderberg är 32 år och jobbar som snickare. Han är huvudinstruktör och ordförande på ÅMT. När han inte jobbar eller hänger på klubben gillar han att göra konstig elektronisk musik och köra cross. Han har tränat kick/thaiboxning i 18 år och tog år 2003 en åttondeplats i thaiboxnings-SM. Hans motto är: "Smärta är bara svaghet som lämnar själen". 

Fredrik Rudberg är 39 år och har tränat thaiboxning i 11 år. Han bor i Åkersberga tillsammans med , tre barn, på fritiden kör han helst cross och umgås med sin familj. Fredriks motto är "träna tills du är trött, sen tränar du lite till" och han fokuserar på grundläggande teknik, armbågar är en favorit. 


Tävlingsgruppen


Jonas Markstedt är 37 år och har tränat thaiboxning i 15 år. Han har gått ett tjugotal matcher både i Sverige och i Thailand, varav hälften fullkontaktsmatcher mot meriterade fighters som Kittisak Noiwibon, Martin Akhtar och Malik Bah. Hans bästa merit hittills är SM-silver (2009). Jonas bor i Åkersberga, har tre barn och arbetar som kock. Jonas är ansvarig tävlingsgruppen.


Fredrik Bengtsson, info kommer inkom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar