INSTRUKTÖRER

CHRISTIAN SÖDERBERG (huvudinstruktör + ordförande) är 37 år gammal och arbetar som snickare. När han inte spikar saker eller hänger på klubben så gillar han att köra cross och att umgås med sin sambo. Han har tränat muay thai i 20 år. 
Skill - Tornadospark 3000deluxe
Ledarstil - Teknikfokusnörderi


JONAS MARKSTEDT (ansvarig tävlingsgruppen) är 42 år gammal och arbetar som kock. När han inte fräser käk eller tränar så spenderar han tid med sina 4 barn och tränar även ungdomar i fotboll. Också Jonas har tränat muay thai i 20 år och gått ett tjugotal matcher både i sverige och thailand. Hans bästa merit hittills är SM-silver år 2009. 
Skill - "Trynstöten"
Ledarstil - Fullt ös medvetslös

FREDRIK RUDBERG (kassör + gubbe) är 44 år gammal och arbetar statligt. När han inte trimmar sitt skägg eller lär folk att svettas så umgås han med sina 3 barn och gör egna hamburgare. Fredrik har tränat muay thai i 16 år. 
Skill - Armbåge
Ledarstil - Söndra och erövra.. 

FREDRIK BENGTSSON (tävlingsgruppen) är 34 år gammal och arbetar som säljare. När han inte sladdar runt med sin MC eller får elever att spring uppför hackstabacken så umgås han med sin familj och gillar märkliga äventyr. Fredrik har tränat muay thai i 8 år och vann sin senaste match för ÅMT 2018. 
Skill - Dubbla tvåhandssvärd 
Ledarstil - Glädje, med kraft!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Nybörjarintag per termin.

VT 2021